Postbus 2542
8901 AA Leeuwarden
Breedstraat 50
8911 GJ Leeuwarden
T: 058-215 8005
F: 058-213 4702
M: 06-515 89 812
E: info@bovenholland.nl
I: www.bovenholland.nl

 
 

Pink Floyd Project Live in Concert , 13 oktober in Colosseum Dokkum

 Zaterdag 13 oktober a.s. geeft het Pink Floyd Project een nieuw concert!
Deze tribute zal plaatsvinden in Het Colosseum in Dokkum.

Progrock fans kunnen dit najaar hun hart weer ophalen; de spectaculaire Pink Floyd show van ruim twee uren zal opnieuw de revue passeren! Het concert begint om 22.00 uur. De zaal is toegankelijk vanaf 20.00 uur. Entreetickets zijn online te bestellen, via www.pinkfloydproject.nl
Verder zijn tickets te verkrijgen bij alle Music Store filialen in Nederland en bij CD Speciaalzaak van de Akker in Leeuwarden, Marista Records in Drachten, VIP Records in Sneek en bij de kassa van HetnColosseum, Hogedijken 18 in Dokkum.
 
Niet alleen het echte Pink Floyd is goed voor groot enthousiasme, ook deze Friese tributeband krijgt de zalen moeiteloos vol. Pink Floyd Project heeft in haar bestaan, sinds maart 2006, in totaal 6 concerten gegeven die door een kleine 7000 toeschouwers zijn bezocht. Complete concept albums zoals de meesterwerken Darkside of the moon, The Wall en Wish you were here zijn al eens gespeeld. Daarnaast komen natuurlijk ook alle hits aan bod. Uniek aan deze show is de combinatie van muziek, een adembenemende lichtshow, analoge en digitale videokunst en quadrafonisch geluid. Ouderen in het publiek zullen de herinnering aan de échte Pink Floyd weer opnieuw beleven. De jongere generatie maakt kennis met de prachtige en unieke muziek van één van de meest originele en inovatieve bands uit de geschiedenis van de popmuziek!

 
See you out there!

2024 Boven Holland Entertainment - disclaimer

klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.